Bergans Letto Dame Jkt S

Red/Firered

Varenr: 149854
2 500,-
Velg størrelse her:
-+
Nettlager: 10+ stk
  • 0Hovedlager
  • 0Kolbotn
  • 0Moss
  • 0Ski
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Letto Jacket fra Bergans er en meget lett 3-lags skalljakke med Dermizax®-membran, lav vekt og minimalt pakkvolum.

 

 

Letto har lange ventilasjonsglidelåser under ermene og frontlommer i mesh sørger for optimal pusteevne og gir deg muligheten til å regulere temperaturen avhengig av aktivitetsnivå. Letto har hette som kan rulles inn og blir en del av kragen og gir deg bedre beskyttelse mot regn og vind. Jakka egner seg godt til et aktivt og allsidig friluftsliv i rufsete vær.

 

 

Materialegenskaper:3-lags Dermizax® materiale. Vanntett (vannsøyle: min. 20 000 mm), vindtett og pustende. Lav vekt og lite pakkvolum.Hette:Fast hette som kan rulles inn og bli en del av kragen. Wire i brem for bedre tilpasning.Ventilasjon:Lange ventilasjonsglidelåser under ermene. 2-veis glidelås i front.Lommer:Frontlommer i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon.Ytterligere funksjoner:Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Formsydd ermeavslutning. Borrelåsjustering nederst på erme. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti. ReflekslogoKvalitet:3-lags Dermizax®: 100 % polyesterStørrelser:XS-XLVekt:400 g (str. M)

 

 

Letto Jacket fra Bergans er en meget lett 3-lags skalljakke med Dermizax®-membran, lav vekt og minimalt pakkvolum. Lange ventilasjonsglidelåser under ermene og frontlommer i mesh sørger for optimal pusteevne og gir deg muligheten til å regulere temperaturen avhengig av aktivitetsnivå. Letto har hette som kan rulles inn og blir en del av kragen og gir deg bedre beskyttelse mot regn og vind. Jakka egner seg godt til et aktivt og allsidig friluftsliv i rufsete vær.

 

 

- Meget lett og anvedelig 3-lags skalljakke

- Ideel for et aktivt tur og friluftsliv

- Meget komprimerbar – Tar minimal plass i sekken

- Hette som kan skjules i kragen

 

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.