Control Packraft 270 Lifestyle Control Packraft 270 Lifestyle

Control Packraft 270 Lifestyle

Varenr: 153866
5 999,-
-+
Nettlager: 2 stk
  • 0Hovedlager
  • 0Kolbotn
  • 0Moss
  • 0Ski
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

Control 270 Lifestyle er en brukervennlig, ekstremt solid og godt utstyrt packraft. Packraften er bygget i PVC, som er det mest slitesterke materiale på markedet. Packraften egner seg derfor perfekt til friluftsliv, camping, sjøen, eller jakt og fiske hvor du trenger en pålitelig packraft du kan stole på. Bunnen er forsterket med 2 lags membran mot tubene. Denne konstruksjonen beskytter de svakeste punktene i packraften dersom du skulle være uheldig å gå på grunn under padling! 270 Lifestyle imponerer med sin lange innerlengde. Dette er modellen til deg som vil ha med et barn i fanget, hunden ut på tur eller bare ønsker stor innvendig plass. Den er lettpadlet og stabil fra nybegynner til ekspert.

Packraften er utstyrt med solide festepunkter, avtakbar retningsfinne, sete og ryggstøtte, samt avtakbart ultralett spruttrekk.
De originale Boston ventilene går for å være de beste ventilene på markedet og disse hindrer luftlekkasje ved innblåsing med sin innebygde tilbakeslagsventil!

270 Lifestyle har 2 separate luftkamre som gir optimal trygghet. Skulle uhellet være ute og du får et skikkelig hull i din packraft vil fortsatt packraften være padlebar da kun den ene halvdelen går tom for luft. Dette er sikkerhetsmessig svært gunstig. Du kan da padle inn til land og lappe den defekte delen av packraften med medfølgende lappesaker, før du padler videre.

Spruttrekket festes enkelt med solid glidelås og borrelås. Det er semi-integrert og kan betjenes mens du sitter i packraften uten problemer. På varme sommerdager kan det tas helt av eller rulles sammen og festes i fronten av packraften med de integrerte reimene. Her får du alle muligheter i samme packraft.

Packraften er utviklet og designet av entusiaster som brenner for å være ute i naturen! Kjøper du Control packraft sikrer du deg den beste packraften i dagens høy-kvalitetsmarked til en langt rimeligere pris enn hva som tidligere var mulig! Vi kaller det fabrikk-direkte pris.

Når det kommer til byggekvalitet og materialer har Control fokus på packrafter som skal være lette nok for å kunne tas med på turer, men det er også viktig at vekt ikke går på bekostning av slitestyrke. Vi mener å ha funnet den optimale balansen mellom vekt og slitestyrke i alle våre modeller. Alle packrafter er håndlaget og kvalitetssikret gjennom grundig trykk testing. Disse kan du stole på holder tett i bruk!

Control 270 Lifestyle føyer seg inn i XL segmentet og gir deg alt i alt utrolig mye packraft for pengene.

 

Inkludert i pakken:

 


- Ryggsekk
- Pumpesekk for rask luftfylling
- Rep.kit (lim må kjøpes separat)
- Avtakbar retningsfinne
- Avtagbart ultralett TPU nylon spruttrekk
- Sete
- Ryggstøtte

 

Spesifikasjoner:
Materiale: PVC
Lengde utvendig: 270cm
Lengde innvendig: 175cm
Bredde utvendig: 102cm
Bredde innvendig: 40cm
Vekt: 7,3kg (kun packraft)
Lastekapasitet: 190kg
Bunn: 2 lags forsterket membran mot tuber
Plass for barn/hund: Ja


Tilbehør
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.