Control Packraft 235 Light Control Packraft 235 Light

Control Packraft 235 Light

Varenr: 153868
4 899,-Kampanjepris
6 999,-Ordinær pris
-+
Nettlager: 5+ stk
  • 0Hovedlager
  • 0Kolbotn
  • 0Moss
  • 0Ski
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

Control 235 Light er en lett, solid og godt utstyrt packraft. Packraften er bygget i lett TPU nylon materiale, som kombinerer lav vekt og høy slitestyrke. Denne packraften komprimeres til å bli like liten som en sovepose og er lett å frakte med seg. Packraften egner seg derfor perfekt til friluftsliv, camping, sjøen, eller jakt og fiske hvor du ønsker en lett, men samtidig solid packraft på tur. Bunnen er forsterket med 2 lags membran mot tubene. Denne konstruksjonen beskytter de svakeste punktene i packraften dersom du skulle være uheldig å gå på grunn under padling! 235 Light er lettpadlet og stabil fra nybegynner til ekspert.

Packraften er utstyrt med solide festepunkter, avtakbar retningsfinne, sete og ryggstøtte, samt avtakbart ultralett spruttrekk.
Den originale Boston ventilen går for å være den beste ventilen på markedet og hindrer luftlekkasje ved innblåsing med sin innebygde tilbakeslagsventil!

Skulle uhellet være ute og du får et skikkelig hull i din packraft kan du enkelt lappe din packraft med de medfølgende lappesakene før du padler videre. Dette er sikkerhetsmessig svært gunstig.

Spruttrekket festes enkelt med solid glidelås og borrelås. Det er semi-integrert og kan betjenes mens du sitter i packraften uten problemer. På varme sommerdager kan det tas helt av eller rulles sammen og festes i fronten av packraften med de integrerte reimene. Her får du alle muligheter i samme packraft.

Packraften er utviklet og designet av entusiaster som brenner for å være ute i naturen! Kjøper du Control packraft sikrer du deg den beste packraften i dagens høy-kvalitetsmarked til en langt rimeligere pris enn hva som tidligere var mulig! Vi kaller det fabrikk-direkte pris.

Når det kommer til byggekvalitet og materialer har Control fokus på packrafter som skal være lette nok for å kunne tas med på turer, men det er også viktig at vekt ikke går på bekostning av slitestyrke. Vi mener å ha funnet den optimale balansen mellom vekt og slitestyrke i alle våre modeller. Alle packrafter er håndlaget og kvalitetssikret gjennom grundig trykk testing. Disse kan du stole på holder tett i bruk!

Control 235 Light gir deg alt i alt utrolig mye packraft for pengene.

 

Inkludert i pakken:

 


- Ryggsekk
- Pumpesekk for rask luftfylling
- Rep.kit (lim må kjøpes separat)
- Avtakbar retningsfinne
- Avtagbart ultralett TPU nylon spruttrekk
- Sete
- Ryggstøtte

 

 

Spesifikasjoner:
Materiale bunn: 420D TPU + Nylon
Materiale tuber: 210D TPU + Nylon
Lengde utvendig: 235cm
Lengde innvendig: 140cm
Bredde utvendig: 98cm
Bredde innvendig: 40cm
Vekt: 3,7kg (kun packraft)
Lastekapasitet: 150kg
Bunn: 2 lags forsterket membran mot tuber

Tilbehør
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.