20%

Osprey Metron

Crimson Red

Varenr: 146335
1 199,-Kampanjepris
1 499,-Ordinær pris
-+
Nettlager: 1 stk
  • 0Hovedlager
  • 0Kolbotn
  • 0Moss
  • 0Ski
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Metron 26 er en tettsittende og komfortabel sykkelsekk som er ideell for korte sykkelturer eller dagsturer. Kompresjonsstroppene gjør det mulig å justere volumet etter mengden utstyr du har med deg, mens den sterke fargen på regntrekket sørger for at du både er synlig og holder deg tørr.

 

 

Hvis organisering og beskyttelse er noe du er opptatt av, vil Metron garantert imponere deg. Den er utstyrt med en polstret lomme for laptop eller nettbrett som beskytter de elektroniske apparatene dine mens du er på farten. Et stort hovedrom med lett tilgang, lomme i frontpanelet, ripefri topplomme med glidelås og utvendige sidelommer i elastisk netting gjør at alt du trenger for dagen, kan oppbevares lett tilgjengelig.

 

 

Det magiske ved Metron er kompresjonssystemet. Hvis du må ha med deg mye utstyr en dag, kan kompresjonen løsnes og sekken utvides, noe som gir større plass innvendig. Hvis du derimot har med deg lite i sekken, kan den komprimeres til en smal sekk med lav profil. Uansett hvor mye du har med deg, vil de polstrede kompresjonsvingene holde eiendelene dine trygt på plass.

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.