25%

Osprey Farpoint 40 M-L

Volcanic Grey

Varenr: 146340
974,-Kampanjepris
1 299,-Ordinær pris
Velg størrelse her:
-+
Nettlager: 3 stk
  • 0Drøbak
  • 0Hovedlager
  • 0Kolbotn
  • 0Moss
  • 0Ski
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Farpoint 40 er skapt for steder som er ufremkommelige på hjul, og er Ospreys letteste reiseryggsekk tilpasset EUs håndbagasjedimensjoner. Den ventilerte ryggen med zip-away-løsning og spacernetting, gjør at Farpoint kan bæres som en ryggsekk, men pakkes som en koffert.

 

 Det sterke og holdbare ryggsystemet gir deg muligheten til å bære utstyret ditt komfortabelt når du reiser mellom hoteller, flyplassen eller videre. Polstret bærehåndtak på toppen og sidene og dessuten avtakbar skulderstropp, gjør at du lett får tak i sekken fra bagasjebåndet på flyplassen og kan bære den raskt og smidig. Utstyret er lett tilgjengelig, med en stor glidelåsåpning som gir tilgang til hovedrommet og låsbare glidelåser for økt sikkerhet. De indre kompresjonsremmene tillater deg å fullt ut maksimere kapasiteten mens du sikrer eiendelene dine.

 

Ser du enda litt nærmere, vil du også finne en praktisk topplomme for elektronikk og solbriller, to frontlommer med netting for vannflasker, og et polstret, innvendig laptop-erme. Alle disse funksjonene i ett, gjør Farpoint 40 til det ideelle reisefølget på din neste helgetur.

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.